شهرستان حاجی آباد

امام جمعه حاجی آباد: عامل قدرت و برتری، پیشرفت در علم است

به گزارش پایگاه خبری پیارم؛ حجت الاسلام والمسلمین مهدی دُری امام جمعه حاجی آباد گفت: خداوند متعال در سوره بقره آیه ۲۱۲ می فرماید “زندگی  زودگذرِ دنیا برای کافران آراسته شده، و به این سبب مؤمنان را مسخره می کنند، در حالی که پروا پیشگان در روز قیامت از هر جهت برتر از آنان هستند، و خدا هر که را بخواهد، بی حساب روزی می دهد”.
از این رو در متوجه که تمام جنایاتی که رژیم غاصب صهیونیستی و کشورهای غربی در جهان انجام می دهند به خاطر این است که به لذت های دنیایی برسند چراکه دنیا در نزد آنها زیبا جلوه داده شده است.

حجت الاسلام دُری در مورد اهمیت حضور در نماز جمعه گفت: در حدیثی آمده است که پیامبر گرامی اسلام فرمودند که کسی اهل بهشت است که نه سرمای زمستان و نه گرمای تابستان و نه بارش باران و هیچ چیزی باعث نمی شود که در نماز جمعه حضور پیدا نکند.

امام جمعه حاجی آباد افزود: اصول دین یکی از مهمترین موضوعاتی است که در زندگیمان باید به آن اهمیت دهیم چراکه وقتی اصول دین ما قوی شود تمام اعمال و کارهای ما درست می شود و یکی مهمترین این اصول توحید است که باید همه به این باور قلبی برسیم که خداوند وجود دارد و ناضر بر اعمال ما است و وقتی انسان با تمام وجود به این باور برسد به درجات بالای انسانی دست پیدا می کند.

امام جمعه حاجی آباد با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد ضرورت رشد علم و فناوری گفت : عامل قدرت و برتری، پیشرفت در علم است و هر کشوری در این زمینه عقب بماند حتی امنیت آن کشور نیز به خطر می افتد و اکنون که کشورمان قدرتمند است و در مقابل دشمنانش می ایستد به این دلیل است که جوانان ایران در زمینه های مختلف علمی موجب رشد کشور شدند.

امام جمعه حاجی آباد در بخش دیگری از خطبه ها گفت: ترامپ برای توافق با ایران چند شرط را مطرح کرده است که یکی از این شروط  توقف برنامه هست ای ایران است و دومین شرط قطع حمایت ایران از محور مقاومت و سومین به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی است که همه این شروط گستاخانه و به دور از عقلانیت است که ایران اسلامی هرگز این شروط را نمی پذیرد.

امام جمعه حاجی آباد با گرامیداشت سالگرد شهادت یحیی سنوار گفت: در نامه های شهید یحیی سنوار آورده شده است که برای مرگ در میدان نبرد همه آماده هستم و نبرد کنونی در غزه مانند نبرد امام حسین(ع) در کربلا است که از حق و حقانیت دفاع کردند، و این روحیه عاشورایی یحیی سوار بود که توانست اینگونه طوفان الاقصی را راه اندازی کند با رژیم صهیونیستی به مبارزه برخیزد و همه این ها درسی است که از مکتب اهل بیت(ع) گرفته بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبرکنید...