شهرستان حاجی آباد

انسداد شبانه تونل راهدار فداکار به مدت دو هفته 

به گزارش پایگاه خبری پیارم ؛ عبدالرضا سالاری رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای حاجی آباد گفت : عمليات اجرایی تأمین روشنایی و ایمن سازی تونل راهدار فداکار در محور بندرعباس به حاجی آباد از تاریخ پنجم آبان ماه آغاز و تا ۱۵ آبان ماه ادامه دارد.

سالاری گفت : برای اجرای این عمليات تونل راهدار فداکار از ساعت ۲۲ الی ۶ هر روز مسدود می شود و تردد خودروها در این ساعات از مسیر جایگزین به صورت دو طرفه از تونل ۱۷ شهریور انجام می شود.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای حاجی آباد افزود : با توجه به بالا بودن حجم ترافیک و دو طرفه بودن این مسیر توصیه می شود مسافران و رانندگان با احتیاط از این مسیر تردد کنند و یا تردد خود را به ساعاتی که تونل راهدار فداکار مسدود نیست موکول نمایند .
تاسیسات تونل راهدار فداکار در مرداد ماه سال گذشته به دلیل تصادف و آتش سوزی در تونل از بین رفت و این سومین مرحله از عمليات نصب تاسیسات ، تعمیرات و ایمن سازی در تونل راهدار فداکار پس از آتش سوزی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبرکنید...