شهرستان حاجی آباد

تولید بیش از ۱۳۰ میلیون عدد نشاء در حاجی آباد

به گزارش پایگاه خبری پیارم؛ یعقوب محمدمرادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان حاجی آباد گفت: با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری، بیش از ۱۳۰میلیون عدد نشاء محصولات سبزی صیفی در شهرستان حاجی آباد تولید و بخشی از آن به دیگر شهرستانهای استان فرستاده می شود.

یعقوب محمد مرادی گفت: امسال بیش از۱۳۰ میلیون نشاء سبزی و صیفی  در سطح ۱۰ هکتار از گلخانه‌های شهرستان جهت کشت در فضای باز و  گلخانه  تولید می شود.

مدیر جهاد کشاورزی حاجی آباد افزود: تولید نشاء به شکل مکانیزه  باعث کاهش چشمگیر هزینه‌های جاری تولید،صرفه‌جویی در منابع آبی و زمانی، افزایش راندمان کوددهی و در نهایت عرضه سریع‌تر محصولات به بازار می‌شود؛ به همین دلیل تقاضا برای آن در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته است.

یعقوب محمدمرادی گفت: بیشتر نشاء‌های تولید شده در شهرستان حاجی آباد از نوع  گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان اسو تولید نشاء در حاجی آباد نیز از اواسط  تیرماه آغاز و تا اواسط آبان ماه ادامه دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبرکنید...