شهرستان حاجی آباد

حضور گسترده مردم در تشییع رهبر شهید، تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب است

امام جمعه شهرستان حاجی‌آباد، در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم تشییع رهبر شهید، این حضور را نشانه پایبندی ملت به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و بر تداوم راه شهدا، ضرورت هوشیاری در برابر دشمن، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و توجه به مناسبت‌های تاریخی و مذهبی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار پیارم،حجت‌الاسلام والمسلمین دری، امام جمعه شهرستان حاجی‌آباد، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با توصیه نمازگزاران به تقوای الهی، به موضوعات مختلف دینی، سیاسی، اجتماعی و مناسبت‌های هفته پرداخت.
وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، این مراسم را نشانه وفاداری مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد که حضور گسترده مردم، به گفته وی، بیانگر استمرار راه انقلاب و ناکامی دشمنان در مقابله با این آرمان‌ها است.
امام جمعه حاجی‌آباد با بیان اینکه از نگاه وی «شهادت پایان راه نیست، بلکه آغاز حیات جاودانه و استمرار مسیر مجاهدت است»، تأکید کرد فرهنگ شهادت موجب پویایی جامعه و تداوم حرکت انقلاب می‌شود. وی همچنین عزاداری را همراه با بصیرت، ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان توصیف کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین دری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مطالبات مطرح‌شده در مراسم تشییع، گفت که از دیدگاه وی، خواسته بخش قابل توجهی از مردم، مجازات عاملان ترور رهبر شهید است. وی با استناد به آیه «وَلَکُمْ فِی الْقِصَاصِ حَیَاةٌ» اظهار داشت که اجرای قصاص موجب بازدارندگی و جلوگیری از تکرار چنین حوادثی خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به فضیلت شرکت در تشییع پیکر مؤمنان، به روایاتی درباره پاداش معنوی حضور در مراسم تشییع اشاره کرد و حضور مردم در مراسم تشییع را عامل تقویت انسجام ملی و حمایت از نظام دانست.
امام جمعه حاجی‌آباد در ادامه با اشاره به سالروز شهادت امام زین‌العابدین (ع)، بر نقش خانواده‌های شهدا در تبیین آرمان‌های شهیدان تأکید کرد و گفت رسالت خانواده شهدا پس از شهادت عزیزانشان آغاز می‌شود و آنان باید با روشنگری، از ارزش‌های انقلاب و فرهنگ ایثار دفاع کنند.
وی همچنین به سالگرد واقعه مسجد گوهرشاد اشاره کرد و ضمن تشریح این حادثه تاریخی، بر اهمیت حفظ حجاب و عفاف تأکید نمود و گفت دشمنان در گذشته با زور و امروز با ابزارهای فرهنگی درصدد مقابله با ارزش‌های دینی هستند.
حجت‌الاسلام والمسلمین دری در بخش دیگری از خطبه‌ها با انتقاد از رویکرد کشورهای غربی، اظهار داشت که از نگاه وی، قدرت‌های جهانی به تعهدات خود پایبند نیستند و اتکا به مذاکره بدون پشتوانه قدرت، نتیجه‌بخش نخواهد بود.
وی با تبریک روز بهزیستی و تأمین اجتماعی، از مسئولان خواست حمایت بیشتری از مددجویان بهزیستی، افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی و جامعه کارگری داشته باشند و مشکلات درمانی و معیشتی این اقشار را با جدیت بیشتری پیگیری کنند.
امام جمعه حاجی‌آباد در پایان با اشاره به ورود کاروان اهل‌بیت امام حسین (ع) به شام، به بیان مصائب اسارت خاندان اهل‌بیت پرداخت و با دعا برای توفیق مسلمانان، عزت امت اسلامی، سلامتی و موفقیت مسئولان، پایان‌بخش خطبه‌های این هفته نماز جمعه شد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبرکنید...